גלידריה ברמת ישי

תאור הפרויקט

עיצוב פנים לגלידריה כ-80 מ”ר.

עוד מעבודותינו שעדיין לא הסתיימו. גלידרייה ברמת ישי. בפרויקט זה קיים מאפיין מעניין במבנה המקום הבא לביטוי בשינויי גבהים משמעותיים בתוך החלל. בכניסה החלל גבוה. במרכז השטח מעל אזור ההגשה, ישנה צניחה בגובה התקרה ולאחר מכן שוב חלל גבוה כשבסופו בקיר החזיתי קיים חלון גדול. באופן אינטואיטיבי המבנה המיוחד הזה של חלל גבוה ולאחר מכן חלל נמוך שלאחריו שוב חלל גבוה ובקצהו חלון בעל נוף פנורמי הזכיר גשר ואם כבר גשר אז למה לא בסגנון אירופאי קלאסי עם נגיעות של אוטו גלידה ומנגינה שמחה. התחושה שיצרנו היא אכן תחושה של חוץ עם אווירה חמה ומזמינה בעיצוב מעולם הפנטזיה המזכיר אולי קצת את הבית של עמי ותמי. התקרה המעוגלת אמורה להבנות מגבס כשהפיתוחים שמקשטים אותה תוכננו ליצור ע”י מחרטת CNC באופן ממוחשב. כן ירבו פרויקטים מעניינים כאלו.

  •   הפרויקט: גלידריה 
  •   המטרות: שימוש בתנאי השטח להדגשת העיצוב
  •   מיקום: רמת ישי